Έλαιο κάνναβης ΒιοΑγρός ΒΙΟ 250ml 1+1 ΔΩΡΟ!
Hot

Έλαιο κάνναβης ΒιοΑγρός ΒΙΟ 250ml 1+1 ΔΩΡΟ!

7,00 

ΒΡΩΣΙΜΟ.

Σε απόθεμα

Ποσότητα

Έλαιο κάνναβης βιολογικό.

Βιολογικό λάδι κάνναβης ψυχρής έκθλιψης, που προέρχεται από τους σπόρους της ήμερης κάνναβης (Cannabis sativacannabis sativa) ή κλωστικής κάνναβης και θεωρείται ένα από τα ιστορικότερα, σημαντικότερα και υψηλής διατροφική αξίας έλαια. Το έλαιο κάνναβης έχει μια πληθώρα φαρμακευτικών, διατροφικών και καλλυντικών χρήσεων, καθιστώντας το ένα πολυχρηστικό προϊόν. Έχει μια ευχάριστη γεύση καρυδιού και αναλογία 3:1 των ωμέγα -6 προς ωμέγα -3 λιπαρών οξέων, που θεωρείται η τέλεια αναλογία των ωμέγα λιπαρών οξέων για τον ανθρώπινο οργανισμό, την οποία δεν συναντάμε σε κανένα άλλο έλαιο. Εκτός από τα ωμέγα λιπαρά οξέα, περιέχει αντιοξειδωτικά, πρωτεΐνες, καροτίνη, φυτοστερόλες, φωσφολιπίδια, καθώς επίσης και μέταλλα όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, θείο, κάλιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, και φώσφορο. Είναι μια καλή πηγή πρωτεϊνών και περιέχει όλα τα γνωστά είκοσι αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένων και των εννέα απαραίτητων αμινοξέων και βιταμίνες A, B1, B2, B3, B6, C, D, και Ε. Τα ωμέγα λιπαρά οξέα είναι γνωστά για το ρόλο τους στην πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων, στην υψηλή αρτηριακή πίεση, την υψηλή χοληστερόλη, το διαβήτη, την αρθρίτιδα, την τόνωση του ανοσοποιητικού, την κατάθλιψη, τις νευρικές διαταραχές, τις εγκεφαλικές λειτουργίες κ.α. Τελευταία, μαρτυρίες στρέφουν το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας στην αντικαρκινική δράση του ελαίου.

Το έλαιο κάνναβης χρησιμοποιείται ευρέως και σε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης σώματος και μαλλιών, όπως κρέμες, σαμπουάν, σαπούνια. Έχει μεγάλη απορροφητικότητα από το δέρμα και αντιφλεγμονώδεις, ενυδατικές, αντιγηραντικές και επουλωτικές ιδιότητες, ενώ είναι ιδανική συμπληρωματική θεραπεία για δερματικές παθήσεις όπως η ψωρίαση, το έκζεμα, η ακμή. Τελευταία απαντάται σε αντηλιακά προϊόντα, καθώς προστατεύει από την ακτινοβολία.

Χρήση: Δεν θα πρέπει να μαγειρεύεται ή να τηγανίζεται. Προσθέστε το σε σαλάτες, ζυμαρικά, ρύζι, λαχανικά, σούπες, σάλτσες μετά το μαγείρεμά τους. Εάν πρέπει να θερμανθεί, αυτό θα πρέπει να γίνει ελαφρά και για σύντομο χρονικό διάστημα. Ως καλλυντικό, προσθέστε το σε κρέμες, σαμπουάν και άλλα προϊόντα περιποίησης του σώματος και των μαλλιών, αλλά και ως έλαιο βάσης για μασάζ. Για να βελτιώσετε τη γενική κατάσταση της υγείας σας, καταναλώστε ένα κουταλάκι του γλυκού το πρωί πριν το πρωινό και ένα το βράδυ πριν τον ύπνο.

Φυλάσσεται σε σκοτεινό και δροσερό μέρος. Σε χαμηλή θερμοκρασία μπορεί να παρατηρηθεί θολότητα, η οποία όμως χάνεται όταν το προϊόν βρεθεί ξανά σε θερμοκρασία δωματίου. Να καταναλώνεται μέσα σε τρεις μήνες μετά το άνοιγμά του.

0

TOP