Κόμμι ξανθάνη (xanthan gum)

Κόμμι ξανθάνη (xanthan gum)

2,00 10,00 

Εκκαθάριση
Ποσότητα
Κωδικός προϊόντος: 13107 Κατηγορίες: , ,

To Xanthan Gum (Ξανθανικό κόμμι) είναι ένας πολυσακχαρίτης ο οποίος χρησιμοποιείται εκτεταμένα τόσο στη βιομηχανία των τροφίμων όσο και στη βιομηχανία των καλλυντικών. Όταν χρησιμοποιείται στα ρευστά τρόφιμα έχει την ιδιότητα να αυξάνει τη πυκνότητα του ρευστού (π.χ. σε σάλτσες). Στα καλλυντικά χρησιμοποιείται για την αύξηση της πυκνότητας μίας σύνθεσης, για την ομογενοποίηση των συστατικών, για τη παρασκευή gel αλλά και για την αύξηση της ενυδατικής “δύναμης” των καλλυντικών προϊόντων.

0

TOP